Topmelanges voor elke locatie en elke gelegenheid

Voor elke locatie, iedere gelegenheid en alle smaken is er een koffie. Van dagelijks gebruik in uw bedrijf of organisatie tot uitgebalanceerde melanges en single origins voor horeca, Signature Coffee biedt alleen de beste melanges.

 

Bacchi caffè

Max Havelaar gecertificeerde fairtrade koffie, voor een beter milieu verkregen uit een eerlijke productie. 100% Arabica, krachtig en oprecht. Verkrijgbaar in de melanges Brazil en Crema, of de Bacchi origins die hun oorsprong vinden in klassieke gebieden uit de bekende koffielanden Panama, Ethiopië en El Salvador. Bacchi past bij duurzaam ondernemen en is donateur van Coffee Kids: voor betere leefomstandigheden voor de kinderen van koffieboeren en hun familie.

Bacchi moments

 

Bacchi is een merk waar je mee gezien mag worden en om stil van te genieten. Bacchi is voor alle leeftijden, van jong tot oud. Dat persoonlijke moment waarin je ontsnapt
aan de dagelijkse beslommeringen.
Even rust, even opladen, koffie van bacchi, rijke smaak,
heerlijke aroma, puur genieten, andere koffie, koester het moment met bacchi. Het helpt je bij het besef dat het belangrijk is om van het leven te genieten.

Bacchi is een nieuw koffiemerk, ontwikkelt voor de Noord-Europese markt. De kenmerkende krachtige smaken zijn afkomstig van een 100% Arabica boon,
verkregen uit een eerlijke productie.

 

Bacchi farmers

 

Bacchi caffè bestaat uit 100% Arabica bonen. De koffiebonen dragen het fairtrade keurmerk, dat betekent een beter bestaan voor de boeren en op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd. Bacchi is donateur van Coffee Kids. Deze organisatie bekommert zich over het welzijn van families en kinderen van koffieboeren, door ze betere leefomstandigheden te bieden op het gebied van scholing, hygiëne en gezondheidszorg.

Bacchi caffè is dus goed voor de boeren èn goed voor jou.

Bacchi concept

 

In het Bacchi assortiment zijn er twee keuzes: basic originals en single origins. Bacchi is er in verschillende maten. Voor groot en kleinverbruik. Variërend van 1 kilo (wholesale) tot 300 gram (consumenten verpakking).

Naast eerlijke productie gebruikt bacchi bij de verkoop, disposables die hoofdzakelijk van afbreekbaar materiaal zijn gemaakt. Hiermee wil bacchi een bijdrage leveren aan een beter milieu. Verschillende maten porselein en (fairtrade) suiker maken het concept compleet. Het logo en de identiteit van bacchi zijn doorgevoerd in het ontwerp. Dit bevorderd de merkbeleving.

FILICORI ZECCHINI

Proef de Italiaanse furie in de uitgebalanceerde melanges van zorgvuldig geselecteerde groene koffiebonen, die elk afzonderlijk worden gebrand. Filicori Zecchini bewijst al bijna een eeuw dat een Italiaanse Espresso echt iets bijzonders is. Donker en met pit, maar ook afgerond en romig.

An Italian story

 

De Filicori zecchini melanges hebben een sensationele
smaak en een onmiskenbaar aroma die het directe resultaat zijn van de speciale zorg en aandacht tijdens het brandproces. Alles begint met de strenge selectie van de grondstoffen, een fundamenteel moment die bepalend is voor de ware kwaliteit van de Espresso.

Om de kwaliteit van Filicori Zecchini te garanderen,
worden de verschillende singles, afzonderlijk gebrand. Elke groene boon heeft zijn eigen ideale specifieke roostertijd. Nadat het branden is voltooid worden de verschillende bonen gemelangeerd. Met deze werkwijze garanderen we de perfecte constante kwaliteit van de koffie.

Espresso Italiano

 

De Filicori Zecchini melanges zijn strikt in overeenstemming met de technische richtlijnen van het Istituto Nazionale dell'Espresso Italiano en mogen de titel "Espresso Italiano Certificato" dragen (gecertificeerde Italiaanse Espresso). Het keurmerk van Italiaanse kwaliteit over de hele wereld.

Filicori concept

 

Filicori Zecchini Espresso is verkrijgbaar in drie gecertificeerde melanges, Gran Crema Forte, Gran Crema Delicato en Blend Uno. Om het concept helemaal af te maken zijn er verschillende maten porselein, waterglaasjes, (riet)suiker zakjes en chocolaatjes.

Signature Coffee

Een breed assortiment in Nederland geproduceerde koffies, allemaal gegarandeerd duurzaam en geleverd in afbreekbare verpakking. Van koffiebonen tot vriesdroogkoffie, Signature Coffee biedt topkwaliteit voor horeca en bedrijfsleven. De koffiebonen zijn met zorg geselecteerd en de melanges van 100% Arabica bonen worden in kleine badges volgens het slow-roast principe gebrand. Met ruim 20 jaar ervaring en expertise bieden de specialisten van Signature Coffee gegarandeerd een topproduct.

Signature Label

 

 

Duurzaamheid

 

 

Compleet concept

 

Signature Coffee is een compleet koffieconcept waarbij beleving en topkwaliteit bovenaan staan.

Met het eigen label van Signature Coffee heeft u de keuze uit een breed assortiment producten zoals koffie, cacao en topping. Een overzichtelijk assortiment, waarmee op de best denkbare wijze wordt ingespeeld op de wensen van de verschillende klantengroepen.

Het bijbehorende assortiment melkcups, suikersticks, koekjes, servies en bekers wordt tevens veelal geleverd in de luxe uitstraling van Signature Coffee.

Meer informatie?

Of een vrijblijvende afspraak maken?