Topmelanges voor elke locatie en elke gelegenheid

Voor elke locatie, iedere gelegenheid en alle smaken is er een koffie. Van dagelijks gebruik in uw bedrijf of organisatie tot uitgebalanceerde melanges en single origins voor horeca, Signature Coffee biedt alleen de beste melanges.

 

Bacchi caffè

Max Havelaar gecertificeerde fairtrade koffie, voor een beter milieu verkregen uit een eerlijke productie. 100% Arabica, krachtig en oprecht. Verkrijgbaar in de melanges Brazil en Crema, of de Bacchi origins die hun oorsprong vinden in klassieke gebieden uit de bekende koffielanden Panama, Ethiopië en El Salvador. Bacchi past bij duurzaam ondernemen en is donateur van Coffee Kids: voor betere leefomstandigheden voor de kinderen van koffieboeren en hun familie.

Bacchi moments

 

Bacchi is een merk waar je mee gezien mag worden en om stil van te genieten. Bacchi is voor alle leeftijden, van jong tot oud. Dat persoonlijke moment waarin je ontsnapt
aan de dagelijkse beslommeringen.
Even rust, even opladen, koffie van bacchi, rijke smaak,
heerlijke aroma, puur genieten, andere koffie, koester het moment met bacchi. Het helpt je bij het besef dat het belangrijk is om van het leven te genieten.

Bacchi is een nieuw koffiemerk, ontwikkelt voor de Noord-Europese markt. De kenmerkende krachtige smaken zijn afkomstig van een 100% Arabica boon,
verkregen uit een eerlijke productie.

 

Bacchi farmers

 

Bacchi caffè bestaat uit 100% Arabica bonen. De koffiebonen dragen het fairtrade keurmerk, dat betekent een beter bestaan voor de boeren en op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd. Bacchi is donateur van Coffee Kids. Deze organisatie bekommert zich over het welzijn van families en kinderen van koffieboeren, door ze betere leefomstandigheden te bieden op het gebied van scholing, hygiëne en gezondheidszorg.

Bacchi caffè is dus goed voor de boeren èn goed voor jou.

Bacchi concept

 

In het Bacchi assortiment zijn er twee keuzes: basic originals en single origins. Bacchi is er in verschillende maten. Voor groot en kleinverbruik. Variërend van 1 kilo (wholesale) tot 300 gram (consumenten verpakking).

Naast eerlijke productie gebruikt bacchi bij de verkoop, disposables die hoofdzakelijk van afbreekbaar materiaal zijn gemaakt. Hiermee wil bacchi een bijdrage leveren aan een beter milieu. Verschillende maten porselein en (fairtrade) suiker maken het concept compleet. Het logo en de identiteit van bacchi zijn doorgevoerd in het ontwerp. Dit bevorderd de merkbeleving.

FILICORI ZECCHINI

Proef de Italiaanse furie in de uitgebalanceerde melanges van zorgvuldig geselecteerde groene koffiebonen, die elk afzonderlijk worden gebrand. Filicori Zecchini bewijst al bijna een eeuw dat een Italiaanse Espresso echt iets bijzonders is. Donker en met pit, maar ook afgerond en romig.

An Italian story

 

De Filicori zecchini melanges hebben een sensationele
smaak en een onmiskenbaar aroma die het directe resultaat zijn van de speciale zorg en aandacht tijdens het brandproces. Alles begint met de strenge selectie van de grondstoffen, een fundamenteel moment die bepalend is voor de ware kwaliteit van de Espresso.

Om de kwaliteit van Filicori Zecchini te garanderen,
worden de verschillende singles, afzonderlijk gebrand. Elke groene boon heeft zijn eigen ideale specifieke roostertijd. Nadat het branden is voltooid worden de verschillende bonen gemelangeerd. Met deze werkwijze garanderen we de perfecte constante kwaliteit van de koffie.

Espresso Italiano

 

De Filicori Zecchini melanges zijn strikt in overeenstemming met de technische richtlijnen van het Istituto Nazionale dell'Espresso Italiano en mogen de titel "Espresso Italiano Certificato" dragen (gecertificeerde Italiaanse Espresso). Het keurmerk van Italiaanse kwaliteit over de hele wereld.

Filicori concept

 

Filicori Zecchini Espresso is verkrijgbaar in drie gecertificeerde melanges, Gran Crema Forte, Gran Crema Delicato en Blend Uno. Om het concept helemaal af te maken zijn er verschillende maten porselein, waterglaasjes, (riet)suiker zakjes en chocolaatjes.

Pelican Rouge

Een breed assortiment in Nederland geproduceerde koffies, allemaal gegarandeerd duurzaam en geleverd in afbreekbare verpakking. Van koffiebonen tot vriesdroogkoffie, Pelican Rouge biedt topkwaliteit voor horeca en bedrijfsleven. Selectie van koffiesoorten, het brandproces, de klassieke recepturen, de moderne productiemethoden, met ruim 145 jaar ervaring en expertise bieden de specialisten van Pelican Rouge gegarandeerd een topproduct.

Koffie sinds 1863

 

Pelican Rouge is in 1863 opgericht in het hart van België en heeft zich door de jaren heen sterk ontwikkeld als een premium koffiemerk. Anno 2015 is Pelican Rouge gevestigd in Dordrecht. Een kwalitatief assortiment producten heeft voortdurende hun aandacht.
In de eigen koffiebranderij worden de verschillende koffies met passie geselecteerd en gebrand. 

Kwaliteit mag geproefd en gezien worden. Bedrijven en horeca ondernemers die op deze trend willen inhaken en zich willen onderscheiden kiezen voor Pelican Rouge. Onder het eigen merk Pelican Rouge valt een assortiment
hoogwaardige producten, die voorheen uitsluitend aan de betere horeca aangeboden werden. Vanwege de toenemende behoefte naar kwaliteitskoffie
op het werk bieden ze ook bedrijven de mogelijkheid om te genieten van de koffie van Pelican Rouge.

Duurzaamheid

 

Pelican Rouge heeft ervoor gekozen om haar volledige koffiebonen assortiment duurzaam te maken. Alle initiatieven die bijdragen aan de verbetering van de omstandigheden van de koffieteelt op sociaal vlak en het milieu, komen daarbij aan bod. Pelican Rouge legt zich niet vast aan één label, maar biedt u en uw gasten wél 100 procent verantwoorde koffie.

De verpakkingen van Pelican Rouge zijn volledig aluminiumvrij. Hierdoor kunt u de verpakking eenvoudig afvoeren bij het kunststof afval en wordt het milieu minder belast.

Daarnaast bied Pelican Rouge producten met het Max Havelaar- of het EKO keurmerk. EKO staat voor biologische teelt van gewassen, met regels ter bevordering van biodiversiteit en met uitsluiting van het gebruik van kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen.

Compleet concept

 

Pelican Rouge is een compleet koffieconcept waarbij beleving en topkwaliteit bovenaan staan.

Met het eigen label van Pelican Rouge heeft u de keuze uit een breed assortiment producten zoals koffie, thee, cacao, topping en melkpoeder. Een overzichtelijk assortiment, waarmee op de best denkbare wijze wordt ingespeeld op de wensen van de verschillende klantengroepen.

Het bijbehorende assortiment melkcups, suikersticks, koekjes, servies en bekers wordt tevens geleverd in de luxe uitstraling van Pelican Rouge.

Meer informatie?

Of een vrijblijvende afspraak maken?