De juiste thee voor het juiste moment

Voor elke locatie, ieder moment alle smaken is er een thee. Van dagelijks gebruik in uw bedrijf of organisatie tot losse blad theeën voor horeca, Signature Coffee biedt alleen de beste theeën en infusies.

 

Who is Mr. jones?

Thee met een idee. Biologisch en fairtrade, thee waarmee je gezien mag worden. Hip en luchtdicht verpakt, in herbruikbare verpakkingen. Lekkere en gezonde thee met enkel natuurlijke ingrediënten, gegarandeerd verantwoord.

Aandacht

 

Mr. Jones is ontstaan vanuit de gedachte dat thee nog lekkerder is, wanneer het naast een uitstekende smaak, tevens tot stand is gekomen op een verantwoorde wijze. Echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu is voor Mr. Jones dan ook het uitgangspunt.

Mr. Jones stelt zich derhalve ten doel om zijn klanten lekkere en gezonde thee te bieden en tegelijkertijd een eerlijke verdeling van inkomsten in de theeketen en een verantwoorde wijze van productie te bereiken. Mr. Jones voelt daar een eigen verantwoordelijkheid, waar mogelijk ondersteund door keurmerken.

Zorgvuldigheid

 

Mr. Jones betrekt zijn theeën en kruiden uit verschillende landen en elke soort heeft zijn eigen unieke afkomst. Alle theesoorten worden met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd en betrokken van 's werelds beste theegebieden en theetuinen en zijn allen afkomstig van één specifieke bron (single source).

Mr. Jones kiest voor het pure product, dat bovendien te herleiden is tot aan de bron. Bovendien bevat de thee van Mr. Jones enkel natuurlijke ingrediënten, er zijn geen kleur- of smaakstoffen toegevoegd.

Assortiment

 

Voor horeca heeft Mr. Jones een assortiment bestaande uit twaalf verschillende theeën en infusies in doosjes met daarin individueel en luchtdicht verpakte papieren zakjes thee (fannings of teabag cut).

Het identieke assortiment van dezelfde oorsprong heeft Mr. Jones ook in losse blad theeën (whole leaf), leverbaar in hersluitbare zakken.

Enjoy your tea!

 

Lipton

Wereldwijd de grootste in eerlijke thee met respect voor mens en milieu. De lekkerste thee met oog voor de leefomstandigheden van de theeboeren. En voor dier, natuur, milieu en landschap. Gegarandeerd door de Rainforest Alliance certificering.

Sinds 1850

 

Het begon allemaal in 1850, toen een bijzondere jongeman genaamd Thomas Lipton werd geboren in Glasgow, Schotland. Op 21-jarige leeftijd opende ‘Sir Thomas Lipton’ een eigen theewinkel in zijn geboorteplaats. Maar hier bleef het niet bij, met zijn grote passie voor thee kocht hij in 1890 kocht hij zijn eerste theeplantage in Ceylon, het huidige Sri Lanka. Het duurde niet lang voordat hij de wereld van thee op zijn kop zette.


Sir Thomas Lipton had een duidelijk en mooi doel voor ogen: het wereldwijd toegankelijk maken van thee met kwaliteit. In die tijd was thee een luxe product en niet zo maar beschikbaar. Hij heeft ervoor gezorgd dat het drinken van thee voor iedereen mogelijk werd. Jong, oud, rijk, arm, thee moest toegankelijk worden voor iedereen. En dat is hem gelukt! Vandaar zijn toepasselijke slogan ‘direct from the garden to the tea pot’. Lipton, met in de jaren negentig de verrijking van Lipton Ice Tea aan het assortiment, is uitgegroeid tot een van de grootste theemerken ter wereld.

Duurzaamheid

 

Lipton bezit en beheert zijn eigen theeplantages welke voornamelijk liggen in Oost-Afrika: de Lipton theetuinen. Onze belangrijkste plantage ligt in Kericho (Kenia) aan de west rand van de Great Rift Valley. De combinatie van temperatuur, zonlicht en neerslag op grote hoogte, dichtbij de Evenaar is ideaal om het hele jaar thee van hoge kwaliteit te produceren die geschikt is voor de Lipton thee.


Wij vinden het erg belangrijk dat onze thee van goede kwaliteit is. Dit kunnen we alleen waarborgen als de theeplantages in goede conditie zijn. Daarom zetten we ons in voor mens en milieu. Wij zetten ons in voor de leefomstandigheden van de boeren, maar ook voor het ecosysteem: dier, natuur, milieu en landschap. De Rainforest Alliance zorgt ervoor dat aan al deze aspecten wordt gewerkt. Ons doel is om in 2015 al onze thee te hebben voorzien van het certificaat. Op dit moment bevat ruim 75% van al onze thee duurzame thee.

Uitgebreid assortiment

Lipton Exclusive Selection is een concept dat je alle tools aanbiedt om je gasten op een unieke manier te verrassen en helpt om de verwachtingen van de gast te overtreffen, op een andere manier dan ze thuis gewend zijn. Het exclusieve aanbod is aangepast aan de huidige moderne levensstijl en biedt verschillende smaken aan om aan ieders voorkeur te voldoen.

Lipton Professioneel bevat 4 categorieën thee, die allemaal inspelen op verschillende stemmingen gedurende een drukke werkdag. Zo helpt deze lijn consumenten met het vinden van de juiste thee op het juiste moment.

Met het uitgebreide assortiment presentatiematerialen van Lipton biedt u een onvergetelijke thee-ervaring.

DILMAH

Dilmah is anders dan andere merken: het is handgeplukt, vers verpakt daar waar het groeit, geëxporteerd naar 98 landen als de werelds eerste ethische thee. Behalve voor kwaliteit en versheid, staat Dilmah ook voor eerlijkheid en ethiek.

Familiebedrijf


Dilmah thee is het levenswerk van Merrill J. Fernando, een van de meest ervaren theeproevers ter wereld. Het familiebedrijf Dilmah bezit de beste theeplantages van Sri
Lanka en heeft het productieproces geheel in eigen hand. De thee wordt ter plaatse -en dat is uniek!- verpakt in foliezakjes, waardoor versheid gegarandeerd is. Er zijn geen tussenpersonen betrokken bij de handel, wat de
versheid en de prijs ten goede komt. Merrill Fernando wordt bijgestaan door zijn zoons Dilhan en Malik (Dilmah is een samentrekking van hun beider namen) en een team van gedreven experts, die elke stap van het productieproces tot aan de export nauwkeurig controleren.

100% pure thee

 

Dilmah staat voor 100% pure Ceylonthee van de hoogste kwaliteit. Dat betekent vers verpakt en onvermengd. Een thee voor echte theeliefhebbers, met liefde geproduceerd door experts. ‘Passie voor échte thee’ luidt het motto van Dilmah. En dat is ook zo. Dilmah thee is zo puur en verfijnd. Dat moet je proeven, ruiken, voelen, ervaren.

Zuiverheid en eerlijkheid staan bij Dilmah hoog in het vaandel. De echte theekenner heeft al snel door dat het hier om kwaliteit en echtheid gaat. Vermengde thee is goedkoper maar van mindere kwaliteit. Dilmah biedt uitsluitend pure, onvermengde theeën.

Dilmah streeft naar eerlijkheid in de theehandel en laat ook de medewerkers en hun familie profiteren van het succes. Via de speciaal opgerichte MJF Foundation wordt een groot deel van de winst van het bedrijf geïnvesteerd in projecten voor het welzijn van de Sri Lankese
bevolking.

t series


De Dilmah t serie is de meest exclusieve thee-lijn van
Dilmah, het is een unieke collectie theesoorten uit de meest befaamde theetuinen ter wereld. Het karakter van kwaliteitsthee wordt eerst ervaren met het oog, dan met de neus en pas daarna met de mond. Het persoonlijke karakter van iedere thee toont zich eerst in het uiterlijk van het blad-zowel droog als na het zetten van de thee- dan in het aroma en pas dan in de smaak.

 

Meer informatie?

Of een vrijblijvende afspraak maken?