De juiste thee voor het juiste moment

Voor elke locatie, ieder moment alle smaken is er een thee. Van dagelijks gebruik in uw bedrijf of organisatie tot losse blad theeën voor horeca, Signature Coffee biedt alleen de beste theeën en infusies.

 

Who is Mr. jones?

Thee met een idee. Biologisch en fairtrade, thee waarmee je gezien mag worden. Hip en luchtdicht verpakt, in herbruikbare verpakkingen. Lekkere en gezonde thee met enkel natuurlijke ingrediënten, gegarandeerd verantwoord.

Aandacht

 

Mr. Jones is ontstaan vanuit de gedachte dat thee nog lekkerder is, wanneer het naast een uitstekende smaak, tevens tot stand is gekomen op een verantwoorde wijze. Echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu is voor Mr. Jones dan ook het uitgangspunt.

Mr. Jones stelt zich derhalve ten doel om zijn klanten lekkere en gezonde thee te bieden en tegelijkertijd een eerlijke verdeling van inkomsten in de theeketen en een verantwoorde wijze van productie te bereiken. Mr. Jones voelt daar een eigen verantwoordelijkheid, waar mogelijk ondersteund door keurmerken.

Zorgvuldigheid

 

Mr. Jones betrekt zijn theeën en kruiden uit verschillende landen en elke soort heeft zijn eigen unieke afkomst. Alle theesoorten worden met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd en betrokken van 's werelds beste theegebieden en theetuinen en zijn allen afkomstig van één specifieke bron (single source).

Mr. Jones kiest voor het pure product, dat bovendien te herleiden is tot aan de bron. Bovendien bevat de thee van Mr. Jones enkel natuurlijke ingrediënten, er zijn geen kleur- of smaakstoffen toegevoegd.

Assortiment

 

Voor horeca heeft Mr. Jones een assortiment bestaande uit twaalf verschillende theeën en infusies in doosjes met daarin individueel en luchtdicht verpakte papieren zakjes thee (fannings of teabag cut).

Het identieke assortiment van dezelfde oorsprong heeft Mr. Jones ook in losse blad theeën (whole leaf), leverbaar in hersluitbare zakken.

Enjoy your tea!

 

Bradley's Tea

Eerlijke thee met respect voor mens en milieu. De lekkerste thee met oog voor de leefomstandigheden van de theeboeren. En voor dier, natuur, milieu en landschap. Bradley's is Fairtrade gecertificeerd.

Bradley's Tea

 

 

Favourites

 

 

Organic

Palais des Thès

About Palais des ThèsPrestige Collection

 

 

Tea EssentialsMeer informatie?

Of een vrijblijvende afspraak maken?