Tevreden werknemers zijn goed voor uw bedrijf

 Met de koffiemachines van Signature Coffee zet je de lekkerste koffie op het werk. Van volautomatische koffiemachines met verse melk, tot bean-to-cup- en instant koffieautomaten met melkpoeder en cacao. Bij ons vind u altijd de perfecte oplossing voor op de werkvloer.

 

Volautomatisch

Zet gemakkelijk heerlijke koffie van constante kwaliteit. Bijvoorbeeld met de volautomatische koffiemachines van FACILenjoy of van Jura Professional. 

FACILenjoy FE41

 

 

Jura Professional

 

De volautomatische koffiemachines van Jura Professional staan voor een elegant design, duurzaamheid, gebruiksvriendelijke bediening en een onovertroffen koffiekwaliteit. Op kantoor of in de horeca, het assortiment van Jura biedt voor elke koffiebehoefte de ideale oplossing.

Signature Coffee is geautoriseerd dealer van Jura koffieautomaten.

Jura Professional

 

 

Vending

De koffieautomaten van Animo zijn uiterst betrouwbaar, snel, eenvoudig te bedienen en gemakkelijk in gebruik. Bovendien is Animo een duurzame keuze. Zo zijn de roestvrijstalen machines niet alleen zeer energiezuinig en onverwoestbaar, maar ook bijna volledig recyclebaar. Animo heeft een breed assortiment koffieautomaten voor bonen, freshbrew en instant koffie. 

Animo OptiBean (Touch)

 

De Animo Optibean (Touch) koffieautomaat staat voor pure koffiebeleving. Hij heeft een onderscheidend design en is hoogwaardig in techniek. De koffiebonen worden vers gemalen en het espressosysteem zet een perfect kopje koffie met een heerlijke crèmelaag. De basis voor vele koffievariaties. Eenvoudig te bedienen en makkelijk te onderhouden. De OptiBean koffieautomaat is leverbaar in 2 uitvoeringen. Het verschil zit in het aantal canisters voor ingrediënten. Hoe meer canisters, hoe meer keuze in koffievariaties.

Door het gebruiksgemak van de koffieautomaat is de Optibean zowel geschikt voor de horeca als op kantoor. Hij is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk in onderhoud, maar gemaakt voor kwaliteit: heerlijke koffie gegarandeerd dus.

 

Animo OptiMe

 

De nieuwe Animo OptiMe is speciaal ontwikkeld om smaak en uiterlijk samen te brengen: voor versgemalen koffie, in een persoonlijk design. Met een aanbevolen dagelijkse output van 40 tot 125 kopjes per dag is deze compacte machine ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven die hun eigen smaak willen uitdragen.

 

Animo OptiVend

 

Het koffiemoment, een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. De Optivend Next Generation van Animo is een instant koffieautomaat waarmee u op elk moment van de dag lekkere koffie zet.

De OptiVend instant koffieautomaat is verkrijgbaar met 1 t/m 6 canisters voor instant ingrediënten. Hoe meer canisters, hoe groter de keuze. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heeft u heerlijke koffie in uw eigen favoriete smaak.

 

Meer informatie?

Of een vrijblijvende afspraak maken?