Een goede koffie machine haalt het beste uit de koffie

 Met de koffiemachines van Signature Coffee zet je koffie met karakter, hoe je het ook bereidt. Van traditioneel filterdragend bereid tot volautomatisch gezet. Wij hebben met onze ervaringen een selectie gemaakt op basis van betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit.

 

Volautomatisch

Zet gemakkelijk heerlijke koffie van constante kwaliteit. Bijvoorbeeld met de volautomatische koffiemachines van Franke, voor ondernemers die hoge eisen op het gebied van koffiekwaliteit stellen. Of de volautomatische koffiemachines van Carimali, als je kiest voor functionaliteit, snelheid en een uitstekende kwaliteit.

Melitta Cafina ALPHA

 

De Melitta Cafina ALPHA garandeert dag in dag uit de beste kwaliteit koffie door het ACS (Automatic Coffee Quality System). Dit systeem bewaakt alle processen en gegevens, inclusief de afzonderlijk ingestelde kwaliteitsfactoren van alle koffie- en melkspecialiteiten. Afwijkingen van de ideale waarden (watertemperatuur, maalgraad, koffiedosering enz.) corrigeert de Cafina ALPHA volautomatisch. Door middel van de VPS-techniek (Variable Pressure System) kan de aanpersdruk voor elke koffiespecialiteit traploos ingesteld worden. Dat betekent een perfecte koffiekwaliteit door het elektronisch aangestuurde zetsysteem. Het melkreinigingssysteem en de ontsmettingsprocedure zijn HACCP gecertificeerd.

Melitta Cafina XT6

 

Espresso, espresso macchiato, latte, cappuccino, thee of cacao – met de Melitta Cafina XT6 bereidt u de meest uiteenlopende specialiteiten, en altijd in een excellente kwaliteit.

De ontwikkeling van de Cafina® XT6 was zonder de talrijke Melitta-klanten ondenkbaar. Hun wensen en suggesties werden meegenomen en waren medebepalend voor de specificaties van een nieuwe generatie volautomaten. Bovendien werden door middel van intensieve marktanalyses ook de wensen van de gasten onderzocht. Aansluitend waren zeer uiteenlopende innovatieve ontwikkelingen nodig, om een model te kunnen presenteren dat in zijn klasse leidend is op het gebied van techniek en bediening.

 

Carimali F

 

Als u behoefte heeft aan verse bonenkoffie, eenvoudige bediening en als snelheid en capaciteit tegelijkertijd uw hoogste prioriteit hebben, is de Carimali F-serie de perfecte espressomachine. Met de Carimali F beschikt u over een stabiele, volautomatische espressomachine, die snelheid combineert met de ultieme smaakervaring.

Traditioneel

De lekkerste koffie is handmatig bereid. Zorgvuldig en kundig, met aandacht en kennis. Kies bijvoorbeeld voor ultieme controle met het Italiaanse paradepaard onder de espressomachines La Marzocco. Daarnaast zijn wij dealer van Ascaso espressomachines en importeren wij het Italiaanse merk La Nuova Era . La Nuova Era heeft een breed assortiment machines en staat voor degelijkheid, uitstraling en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ascaso

 

De espressomachines van Ascaso staan voor kwaliteit en suprieure betrouwbaarheid. De machines hebben een temperamentvolle snit met een ultrastabiele watertemperatuur dankzij gescheiden boilers, voor de exclusieve horecazaak die het ambacht van koffiezetten tot in de puntjes wil beheersen. 

 

La Nuova Era

 

Espressomachines van La Nuova Era staan voor kwaliteit en duurzaamheid, gebouwd voor professioneel gebruik. La Nuova Era heeft een breed assortiment, capaciteit en uistraling zijn de belangrijke factoren voor uw modelkeuze. Met een La Nuova Era espressomachine bent u verzekerd van een degelijke machine, waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Koffiemolens

 

Naast een goede espressomachine is een stabiele en constante koffiemolen enorm belangrijk. Een constante gelijkmatige maling van de koffiebonen bevordert de kwaliteit van de koffie. We maken een onderscheid tussen automatische koffiemolens met maalkamers en grind on demand waarbij de koffiebonen na plaatsing van de filterdrager versgemalen worden en heb je geen veroudering van koffiemaalsel.

Barista's waarderen de grind on demand koffiemolens van Mahlkönig om hun indrukwekkende snelheid, betrouwbaarheid en capaciteit. Daarnaast levert Signature Coffee koffiemolens van Fiorenzato, deze zijn leverbaar in verschillende kleuren passend bij uw espressomachine en hebben een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

 

Vending

Hoogwaardige koffiezetsystemen en koffieautomaten voor professioneel gebruik leveren wij van het Nederlandse merk Animo. De koffieautomaten van Animo zijn uiterst betrouwbaar, snel, eenvoudig te bedienen en gemakkelijk in gebruik. Bovendien is Animo een duurzame keuze. Zo zijn de roestvrijstalen machines niet alleen zeer energiezuinig en onverwoestbaar, maar ook bijna volledig recyclebaar. 

Filterkoffie

 

Het is prettig te weten dat zelfs op momenten dat grote groepen samenkomen, de koffie en thee niets aan kwaliteit en versheid hoeft te verliezen. Wie grote hoeveelheden verse koffie en thee op een centrale plaats zet én serveert kiest voor een koffiezetsysteem uit de Animo ComBi-line

Met het softtoetspaneel aan de voorzijde van de zuil stelt u eenvoudig de gewenste hoeveelheid koffie in. Dankzij het koffiedoseeradvies is de koffie altijd perfect op smaak. Een signaal geeft aan wanneer de koffie klaar is.

Daarnaast leveren wij een breed scala professionele koffiezetapparaten waarmee u eenvoudig en snel een kan heerlijke verse filterkoffie kunt zetten.

Bean-to-cup

 

De Animo Optibean koffieautomaat staat voor pure koffiebeleving. Hij heeft een onderscheidend design en is hoogwaardig in techniek. De koffiebonen worden vers gemalen en het espressosysteem zet een perfect kopje koffie met een heerlijke crèmelaag. De basis voor vele koffievariaties. Eenvoudig te bedienen en makkelijk te onderhouden. De OptiBean koffieautomaat is leverbaar in 2 uitvoeringen. Het verschil zit in het aantal canisters voor ingrediënten. Hoe meer canisters, hoe meer keuze in koffievariaties.

Door het gebruiksgemak van de koffieautomaat is de Optibean zowel geschikt voor de horeca als op kantoor. Hij is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk in onderhoud, maar gemaakt voor kwaliteit: heerlijke koffie gegarandeerd dus.

Instant koffie

 

Het koffiemoment, een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. De Optivend Next Generation van Animo is een instant koffieautomaat waarmee u op elk moment van de dag lekkere koffie zet.

De OptiVend instant koffieautomaat is verkrijgbaar met 1 t/m 6 canisters voor instant ingrediënten. Hoe meer canisters, hoe groter de keuze. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heeft u heerlijke koffie in uw eigen favoriete smaak.

Meer informatie?

Of een vrijblijvende afspraak maken?